7 d’abril del 2013

Concert de primavera

El passat dimarts 19 de Març vam gaudir tots del primer Concert de primavera que els alumnes de l'escola van fer a l'Ateneu.
A cada curs s'han publicat algunes imatges i diferents links des d'on podreu descarregar totes les fotografies del curs i els vídeos de l'actuació.
Com que per poder penjar les imatges hem hagut de comprimir-les en un arxiu, també s'ha publicat el link des d'on podeu descarregar gratuïtament el programa (per si algú no el té hem penjat dues versions per poder instal·lar-lo a tots els ordinadors) per descomprimir aquests arxius.

Sabem que no som professionals, i demanen disculpes per endevant si les imatges o vídeos no son molt bones, tot i així esperem que pugueu gaudir-les ja que ho hem fet amb la millor intenció.

Des d'aquí, agrair en nom de tots a l'escola i en especial a la Vanessa per la gran feina feta.
Us deixem amb les imatges de l'entrega del detallet que els alumnes de sisè B van donar a la Vanessa en nom de tots, podeu descarregar també el video tot i que aquest no està complert.

 
 
 

Programa Versió 32 bits WinRAR https://mega.co.nz/#!r8RmCbIC!REPxfxDUiu6VzrLT2xQluXYZJaguBAe__ARIZ-r6cMA

2 comentaris:

  1. Excelente trabajo los reportajes individuales de cada curso tanto de video como de fotos.
    Es un faenon impresionante.

    Felicidades a los reporteros por tan buen trabajo y gracias, porque los que no pudimos estar, podemos verlo.

    Saludos.
    J.LLanos.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies J.Llanos!!!
    Si, tens raò, ha sigut una feinada, però si serveix per a que tots tinguem un record d'aquesta festa i per a que pares, mares i familiars que no van poder estar a l'Ateneu ho gaudeixin ja ens donem per satisfets.

    Una abraçada,
    AMPA Les Fontetes

    ResponElimina